Mourinho takımda istemedi, pılını pırtını toplayıp Fenerbahçe'yi terk etti. Eski takımıyla anlaştı

Jose Mourinho önderliğinde yeni sezona hazırlanacak olan Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak ilk isim Umut Nayir oldu. Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Umut Nayir bir dönem formasını giydiği Göztepe ile transfer görüşmelerine başladı. Göztepe formasıyla şampiyonluk yaşayan Umut Nayir'in, Fenerbahçe'den ayrılıp Göztepe'ye imza atmak için hevesli olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Mourinho takımda istemedi, pılını pırtını toplayıp Fenerbahçe'yi terk etti. Eski takımıyla anlaştı
Anadolu Ajansı

Yeni sezona oldukça iddialı hazırlanan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho takımla ilgili raporlarını yönetime vermeye devam ederken, sarı-lacivertli ekibe veda edecek ilk isim Umut Nayir oldu.

Geçtiğimiz sezonu Pendikspor'da kiralık olarak geçiren ve Fenerbahçe'ye geri dönecek olan Umut Nayir, Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda kadroda düşünülmeyen isimler arasında ilk sırada yer aldı. Umut Nayir bu gelişmenin ardından Süper Lig'e yıllar sonra geri gelen eski kulübü Göztepe ile transfer görüşmelerine başladı.

Pendikspor kariyerine gollerle başlasa da daha sonra düşüş yaşayan Umut Nayir'in, play-off şampiyonluğu yaşadığı Göztepe ile kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği öğrenildi. Umut Nayir bu sezon Süper Lig'de 5 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin