Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'ye veda etti, Süper Lig ekibiyle anlaştı. Yeni takımının formasını giymeye hazır

Fenerbahçe'de performansı ve saha içindeki hareketleriyle eleştirilerin odağında olan Mert Hakan Yandaş, sarı-lacivertli kulübe veda etmeye hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından Fenerbahçe yazısını kaldıran Mert Hakan Yandaş'ın, Ankaragücü'nün radarında olduğu iddia edildi. Emre Belözoğlu'nun yönettiği Ankaragücü'nün kısa süre içinde Mert Hakan Yandaş'a imza attırması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'ye veda etti, Süper Lig ekibiyle anlaştı. Yeni takımının formasını giymeye hazır
Arşiv

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana performansından daha çok saha içindeki agresif tavırları ve maç sonundaki demeçleriyle gündeme gelen Mert Hakan Yandaş sarı-lacivertli kulübe veda etmeye hazırlanıyor.

2020 yılında Sivasspor'dan bedelsiz olarak Fenerbahçe kadrosuna katılan Mert Hakan Yandaş sarı-lacivertli formayla geride bıraktığı süre içinde taraftarın bir türlü gözüne giremedi. Saha içindeki davranışları Fenerbahçe taraftarının da sabrını taşırırken, Mert Hakan Yandaş hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fred ve Rade Krunic'in arkasında forma şansı bulma ihtimali çok düşük olan Mert Hakan Yandaş ile Ankaragücü'nün yakından ilgilendiği ve transferin önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklanacağı öğrenildi. 

SOSYAL MEDYADAN FENERBAHÇE YAZISINI KALDIRDI

Mert Hakan Yandaş'ın sosyal medya hesabı Instagram'dan Fenerbahçe yazısını kaldırması da Ankaragücü'ne transfer olacağı ihtimalini güçlendirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin