Merakla beklenen gün açıklandı. Süper Kupa finalinin tarihi ve oynanacağı stadyum nihayet netlik kazandı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak iptal olan Süper Kupa finali hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının 29 Mart tarihinde, Samsun ya da Gaziantep'de oynanacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Merakla beklenen gün açıklandı. Süper Kupa finalinin tarihi ve oynanacağı stadyum nihayet netlik kazandı

Geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Süper Kupa maçı tarihe geçen olayların ardından iptal edilmişti.

Suudi Arabistan'da oynanması gereken Süper Kupa maçının iptalinin ardından yeni tarih için TFF yöneticileri herhangi bir açıklama yapmazken Övünç Özdem'den dev finalle alakalı bir paylaşım geldi. Övünç Özdem, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finalinin Mart ayında oynanacağını ve tarihinde büyük olasılıkla 29 Mart olacağını kaydetti.

SÜPER KUPA FİNALİ SAMSUN YA DA GAZİANTEP'DE OLACAK

Süper Kupa karşılaşması için adı geçen iki stadyum olduğunu kaydeden Özdem, bu statların Samsun 19 Mayıs ve Gaziantep Kalyon Stadı olduğunu kaydetti. TFF’nin bu konuda da net bir karar vermediği belirtildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin