Max Verstappen Japonya’da zirvede!

Formula 1 Japonya Grand Prix’si Max Verstappen’in zaferiyle sonuçlandı. Verstappen’i takım arkadaşı Perez ve Ferrari pilotu Carlos Sainz takip etti.

Google Haberlere Abone ol
Max Verstappen Japonya’da zirvede!

Formula 1’de sezonun dördüncü yarışı Japonya’da gerçekleşti. Avustralya’da uzun bir sürenin ardından ilk kez yarış dışı kalarak puan alamayan Red Bull pilotu Max Vesrappen, Japonya’da yeniden gücünü gösterdi. Takım arkadaşı Sergio Perez de başarılı bir performans göstererek ikinci sırayı aldı ve Red Bull taraftarlarının yüünü güldürdü. Red Bull’un şampiyonluk yolunda en yakın rakibi gözüken Ferrari sürücüleri de üçüncü ve dördüncü sırayı alarak Japonya’dan en azından McLaren ve Mercerdes’lere üstün gelerek pozitif ayrıldı.

TSUNODA PUANI KAPTI

Japonya Grand Prix’inde markalar klasmanında ilk beşin dışında olup puan alan tek takım VisaCash RB oldu. Japonya’da kendi taraftarları önünde yarışan Yuki Tsunoda, sezon başından beri yüksek giden form grafiğini Japnya’da sürdürdü ve 10. sırayı aldı. Aston Martin pilotu Lance Stroll, 11. Sırada kalarak Aston Martin için hayalkırıklığı yaşattı. Daniel Ricciardo, Alex Albon ve Guanyu Zhou yarışı tamamlayamayan sürücüler oldu.

Max Verstappen Japonya’da zirvede!

Kaynak: Erdem Şimşek
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin