Mauro Icardi'nin yokluğunda Kerem Aktürkoğlu sahneye çıktı. Galatasaray iç sahada geleneği devam ettirdi

Trendyol Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Galatasaray sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u, Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Mauro Icardi'nin yokluğunda Kerem Aktürkoğlu sahneye çıktı. Galatasaray iç sahada geleneği devam ettirdi
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray evinde Antalyaspor'u konuk etti.

Galatasaray, Antalyaspor'u yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu'nun biri penaltıdan olmak üzere kaydettiği gollerle 2-1 mağlup etti ve yeniden liderliğe yükseldi. Antalyaspor'un tek golünü ise Streek kaydetti. Kerem Aktürkoğlu ayrıca 58. dakikada da bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Bu maçla puanını 72'ye yükselten Galatasaray iç sahada oynadığı 14. maçtan da galibiyetle ayrıldı. Galibiyet hasreti beş maça çıkan Antalyaspor ise 35 puanda kaldı. Galatasaray önümüzdeki hafta derbi maçında Beşiktaş'a konuk olacak. Antalyaspor ise sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak.

TRİBÜNLERDEN SESSİZ PROTESTO

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonunu susarak protesto etti. Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, maçın başlangıç düdüğünün çalmasının ardından 3 dakika sessiz kaldı. Gerçekleştirilen sessiz protestonun ardından, tezahürata başladı.

Mauro Icardi'nin yokluğunda Kerem Aktürkoğlu sahneye çıktı. Galatasaray iç sahada geleneği devam ettirdi

Taraftarlar, mücadele öncesinde, "Galatasaray tek siz hepiniz", "Şampiyon olduğumuzda da basiretiniz bağlanacak", "Bu takım bu sene söke söke şampiyon" ve "Galatasaray'ın Galatasaraylıdan başka dostu yok" yazılı pankartlar açtı.

MAURO ICARDI MAÇI TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, cezası nedeniyle Antalyaspor'a karşı sahaya çıkamadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun, 26. haftadaki MKE Ankaragücü maçında taraftara yönelik hareketi gerekçesiyle 1 maç men cezası verdiği Icardi, Akdeniz temsilcisine karşı forma giyemedi.

Mauro Icardi'nin yokluğunda Kerem Aktürkoğlu sahneye çıktı. Galatasaray iç sahada geleneği devam ettirdi - Resim : 2

Tecrübeli santrfor mücadeleyi yedek kulübesinin arkasındaki tribünde izledi. Müsabaka öncesi sık sık stat hoparlörlerinden Icardi ile özdeşleşen "Aşkın olayım" şarkısı çalındı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Galatasaray-Antalyaspor maçı başladı.

12' Galatasaray gol perdesini açan taraf oldu. VAR incelemesinin ardından kazanılan penaltıda topu ağlara yollayan Kerem Aktürkoğlu takımını 1-0 öne geçirdi.

Mauro Icardi'nin yokluğunda Kerem Aktürkoğlu sahneye çıktı. Galatasaray iç sahada geleneği devam ettirdi - Resim : 3

15' Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluştan Tete'nin vuruşunda Helton gole izin vermedi.

22' Antalyaspor direğe takıldı! Saric'in ceza sahası dışından şık vuruşunda üst direkte patlayan top oyun alanına geri döndü.

33' Antalyaspor maça denge getirdi. Ceza sahasına yapılan ortada Muslera'nın boşa çıkmasını iyi değerlendiren Streek boş kaleye rahat bir vuruş yaptı ve skoru 1-1 yaptı.

45' Galatasaray yeniden öne geçti. Vinicius'un kafa vuruşunda Helton'dan seken topu iyi takip eden Kerem Aktürkoğlu skoru 2-1'e getirdi.

Mauro Icardi'nin yokluğunda Kerem Aktürkoğlu sahneye çıktı. Galatasaray iç sahada geleneği devam ettirdi - Resim : 4

45' Galatasaray, Antalyaspor karşısında ilk yarıyı Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 2-1 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

48' Kerem Demirbay'ın savunma arkasına attığı nefis pasa Vinicius hareketlendi. Vinicius'un dar açıdan yaptığı vuruşta Helton gole izin vermedi.

55' Ön alanda yapılan baskı sonrasında Saric kaleyi uzaklardan yokladı ancak sert şutunda çerçeveyi bulamadı.

58' Galatasaray penaltıdan yararlanamadı! Kerem Aktürkoğlu'nun kullandığı penaltı üst direkten geri döndü.

65' Antalyaspor beraberlik golüne yaklaştı. Kornerden gelen topa çok iyi yükselen Streek'in vuruşu direğin bir karış üzerinden auta gitti.

78' Mutlak bir gol kaçtı. Ceza sahasına yapılan ortada Davinson Sanchez yakın mesafeden kafa vuruşunu yaptı ancak top az farkla dışarı gitti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin