Lig biter bitmez çok özlediği Galatasaray'a geri döndü. Okan Buruk'un eli daha da kuvvetlenecek

Galatasaray'ın sezon başında Başakşehir'e kiraladığı Leo Dubois, İstanbul ekibiyle kontratını tamamladı ve Galatasaray'a geri döndü. Özellikle sağ bek bölgesinde bu sezon büyük sıkıntı yaşayan Okan Buruk önümüzdeki sezon Dubois'nın da takıma katılmasıyla elini daha da güçlendirecek. Dubois bu sezon Başakşehir ile sergilediği performansla büyük alkış toplamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Lig biter bitmez çok özlediği Galatasaray'a geri döndü. Okan Buruk'un eli daha da kuvvetlenecek
Anadolu Ajansı

2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da kupa sevinci yaşanırken kiralık sözleşmesi biten oyuncular arasında olan Leo Dubois, sarı-kırmızılı takıma geri döndü.

Sezon başında Başakşehir'e kiralanan ve İstanbul ekibinin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Leo Dubois performansıyla takımın öne çıkan yüzlerinden biri olmayı başardı. Başakşehir ile kiralık sözleşmesi biten ve yeniden sarı-kırmızılı takımın formasını giymeye hazırlanan Leo Dubois'nın geri dönüşüne en çok sevinen isimlerden biri de Okan Buruk oldu.

Bu sezon özellikle sağ bek bölgesinde büyük sıkıntılar yaşayan ve birçok oyuncuyu o bölgede deneyen Okan Buruk sezonu 7 asistle tamamlayan Dubois'nın takıma geri dönmesiyle sağ bek bölgesinde de elini güçlendirmiş oldu. Leo Dubois'nın, Galatasaray ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin