Kritik Sparta Prag galibiyeti sonrası Okan Buruk açıklamalarda bulundu

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off ilk maçında Galatasaray evinde Çekya ekibi Sparta Prag'ı 3-2 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı kaptı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Kritik Sparta Prag galibiyeti sonrası Okan Buruk açıklamalarda bulundu
Anadolu Ajansı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan BurukUEFA Avrupa Ligi'nde 3-2 mağlup ettikleri Sparta Prag maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Turun henüz bitmediğini ancak avantajı yakaladıklarını söyleyen Okan Buruk, ''Oyunun genelinde maçı kazanmak istedik. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra hücum hamlelerimiz oldu. Henüz bir şey kazanmadık ama bir avantaj yakaladık'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Buruk, ''İkinci maçta konsantrasyon ve kalite olarak daha iyi yapmamız gerekiyor, ben bunu yapabileceğimize de inanıyorum. Gol atacağımıza hep inandım ama son dakikada verdiğimiz gibi pozisyonlar verebileceğimizi de gördüm çünkü çok öne çıktık. Muslera, bize yine çok önemli bir gün yaşattı. Icardi'nin attığı golü de unutmayalım. Barış Alper'in 90. dakikada o topu oraya götürmesi, Carlos Vinicius'un savunmayı üstüne çekmesi... Taraftarlarımız her zamanki gibi muhteşemdi'' ifadelerini kullandı.

''AURIER NE ZAMAN DÖNECEK BİLMİYORUZ''

Yeni transfer Serge Aurier'in sakatlığı hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, ''Serge Aurier, Afrika Uluslar Kupası'ndan geldi. Üst üste 7 maç oynadı. Son maç arka adalesinde çekme olmuştu. Yener hoca kontrollerini yaptı ve ikinci derece bir zorlama olduğunu söyledi. Ne zaman döneceğini bilmiyoruz'' şeklinde konuştu.

''MUSLERA İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ''

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera'yı takımda tutmayı çok istediklerini belirten Okan Buruk, "Fernando Muslera, Galatasaray için çok önemli. Hem takım kaptanı, hem kaleci olarak önemi var. Muslera ile yola devam etmek istiyoruz. Önemini her maç gösteriyor. İsteğimiz devam etmek'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin