Kopenhag maçında saç baş yolduran isim için veda vakti. Galatasaray teklifleri değerlendirme kararı aldı

Shakhtar Donetsk'ten bedelsiz olarak büyük umutlarla transfer edilen Tete, Galatasaray kariyerinin artık sonuna geldi. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kopenhag maçında taraftarın büyük tepkisini çeken Tete için gelen tüm transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Kopenhag maçında saç baş yolduran isim için veda vakti. Galatasaray teklifleri değerlendirme kararı aldı
Anadolu Ajansı

Şampiyonlar Ligi'nde son maçında Kopenhag'a 1-0 mağlup olan ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek Galatasaray devre arasında kadroda keskin değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Kopenhag maçında birçok futbolcunun performansı eleştirilirken, Shakhtar Donetsk'ten bedelsiz olarak transfer edilen Tete taraftarlar tarafından adeta günah keçisi ilan edildi. Yaz transfer döneminde piyasa değeri 25 milyon Euro'yu bulan ve Ukrayna'da yaşanan savaş nedeniyle Galatasaray kadrosuna bedelsiz olarak katılan Tete için yönetim ayrılık kararı verdi.

Şu ana kadar beklentilerin oldukça uzağında kalan ve ocak ayı transfer döneminde elden çıkarılmak istenen Tete için Galatasaray yönetimi gelecek tüm transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldı.

Fenerbahçe'nin de transferi için uzun uğraşlar verdiği Tete bu sezon Galatasaray formasıyla 20 maçta 1 gol ve 2 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin