Kopenhag Galatasaray maçı öncesi polis alarma geçti. Maç öncesi sert kurallar uygulanacak

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki son maçında 12 Aralık Salı günü Danimarka'da Kopenhag ile karşılaşacak. Gruptan hangi takımın çıkacağını belirleyecek olan maç öncesi Danimarka polisi stadyum çevresinde oldukça katı kurallar uygulayacak.

Google Haberlere Abone ol
Kopenhag Galatasaray maçı öncesi polis alarma geçti. Maç öncesi sert kurallar uygulanacak

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 5 puanla üçüncü sırada bulunan Galatasaray aynı puana sahip ikinci sırada bulunan Kopenhag ile adeta ölüm kalım maçına çıkacak.

Temsilcimiz Galatasaray, Danimarka'dan galibiyetle ayrılması halinde Manchester United-Bayern Münih maçının sonucuna bakılmadan adını son 16 turuna yazdırmayı başaracak. Kritik maç için geri sayım devam ederken Danimarka polisi Kopenhag-Galatasaray maçı öncesi oldukça katı kurallar aldı.

Danimarka'da polis departmanından yapılan açıklamada; Parken Stadyumu'nun çevresinde geçici 'ceza bölgesi' oluşturulduğu vurgulandı. Danimarka polisinin uygulamaya aldığı 'ceza bölgesi' ile iki takım taraftarları arasında yaşanabilecek olası gerilimin engellenmesinin amaçlandığı kaydedildi.

Kopenhag-Galatasaray maçının oynanacağı gün Danimarka saatine göre 15:00'ten ertesi gün 03:00'e kadar olan süreçte 'ceza bölgesi' olarak tanımlanan alanda belirlenen belli suç türlerinde cezaların ikiye katlanmasının öngörüldüğü vurgulandı.  Şiddet, vandalizm ve kamu düzeninin bozulması gibi suçların bu kapsamda daha yüksek cezalar ile değerlendirileceği belirtildi.

GALATASARAY TARAFTARI BİR SAAT STADYUMDA BEKLEYECEK

Kopenhag maçında deplasman tribününde yer alacak Galatasaray taraftarlarıyla ilgili de çarpıcı bir karara imza atıldığı öğrenildi. Deplasman tribününde yer alacak taraftarların maçın bitmesinin ardından bir saat daha stadyumda tutulacağı belirtildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin