Konyaspor maçının ardından İsmail Kartal'dan dikkat çeken açıklama: Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak bitime üç hafta kala lider Galatasaray'ın altı puan gerisine düşen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Konyaspor maçının ardından İsmail Kartal'dan dikkat çeken açıklama: Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz
Anadolu Ajansı

Şampiyonluk yarışında daha fazla puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Konyaspor karşısında yaşanan puan kaybının ardından 96 puanlı Galatasaray'ın altı puan gerisine düşen Fenerbahçe'de İsmail Kartal dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, ''Bugün maça iyi başladık. Aslında çok da iyi başlamadık ama ilk devre birkaç tane pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı yaptığımız değişiklerle bir an önce gol atıp öne geçmeyi hedefliyorduk. Oyuncularım, maç boyunca ellerinden geleni yaptılar. Sorumluluk bana aittir'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Kartal, ''Matematiksel olarak hala yarışın içindeyiz. Önümüze bakıyoruz. Ümitle alakalı bir şey söyleyemeyiz ama matematiksel olarak içinde olduğumuz sürece son maça kadar gideceğiz'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin