Konyaspor maçı öncesi herkesle vedalaştı. İsmail Kartal'ın forma şansı vermemesi canına tak etti

Edin Dzeko'nun arkasında kalan ve kısıtlı forma süresi bulması nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koyan Michy Batshuayi için Glasgow Rangers devreye girdi. Fenerbahçe'den ayrılarak daha fazla forma süresi bulabileceği bir takıma gitmek isteyen Michy Batshuayi'nin, Rangers'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Konyaspor maçı öncesi herkesle vedalaştı. İsmail Kartal'ın forma şansı vermemesi canına tak etti
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de Edin Dzeko'nun sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçına ilk 11 başlayan ve attığı üç golle adeta şov yapan Michy Batshuayi ne yaptıysa İsmail Kartal'ın gözüne giremedi.

Hat-trick yapmasının hemen ardından Galatasaray derbisinde son iki dakika kala oyuna dahil olan Michy Batshuayi, İsmail Kartal'ın forma seçiminde adaletsiz davranması nedeniyle Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılmaya karar verdi. Avrupa'dan birçok talibi olan Michy Batshuayi için ise en ciddi teklifi Glasgow Rangers yaptı.

Rangers hücum hattında yaşadığı sıkıntı nedeniyle Belçikalı forvete altı aylık bir sözleşme önerdi. EURO 2024 kadrosunda olmak isteyen Michy Batshuayi'de Fenerbahçe ile kesin olarak iplerini kopararak Glasgow Rangers'a transfer olma kararı aldı ve bugün oynanacak Konyaspor maçı öncesi takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Bu sezon 21 maçta forma giyen Michy Batshuayi 8 gol ve 3 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin