Fenerbahçe kan kaybetmeye devam ediyor. Sarı-lacivertliler şampiyonluk yarışında bu kez de Konyaspor'a takıldı

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe düşme hattında bulunan Konyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe, 96 puanlı lider Galatasaray'ın altı puan gerisine düştü.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe kan kaybetmeye devam ediyor. Sarı-lacivertliler şampiyonluk yarışında bu kez de Konyaspor'a takıldı
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe düşme hattında bulunan Konyaspor'a konuk oldu.

90 dakikada gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi sona erdi ve puanlar paylaşıldı. Şampiyonluk yarışında bir darbe daha alan Fenerbahçe bu sonucun ardından 90 puana yükseldi, Konyaspor ise puanını 37 yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u ağırlayacak. Konyaspor ise kendi evinde Samsunspor'u konuk edecek.

İKİ SAKATLIK BİRDEN

Fenerbahçe'de maçın ikinci yarısında üst üste iki sakatlık birden yaşandı. 52. dakikada sakatlanan ve kendini yere bırakan Osayi-Samuel'in yerine Mert Müldür oyuna dahil oldu. 54. dakikada ise bu kez oyuna İrfan Can Kahveci devam edemedi ve kalan dakikalarda Cengiz Ünder görev yaptı.

VAR KOLTUĞUNDA ALMAN HAKEM

Müsabakada, VAR koltuğunda Alman hakem Daniel Schlager görev yaptı. Schlager'e, Ömer Faruk Turtay, İbrahim Çağlar Uyarcan, Onur Özütoprak eşlik etti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Konyaspor-Fenerbahçe maçı başladı.

21' Fenerbahçe mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. İrfan Can Kahveci'nin pasında rakibinden sıyrılıp vuruşunu yapan Tadic çerçeveyi bulamadı.

27' Ceza sahası içinde topla buluşan Mert Hakan'ın yerden plase vuruşunda Slowik üzerine gelen topta hata yapmadı.

Fenerbahçe kan kaybetmeye devam ediyor. Sarı-lacivertliler şampiyonluk yarışında bu kez de Konyaspor'a takıldı

33' Maçta sinirler bir anda gerildi. Ferdi Kadıoğlu ile Ahmet Oğuz arasında yaşanan elektriklenmenin ardından Konyaspor'da Ahmet Oğuz sarı kart ile cezalandırıldı.

44' Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Ferdi'nin tek başına sürüklediği atakta sert şut Slowik'ten sekti. Seken topu kafayla ağlara yollamaya çalışan Mert Hakan'ın vuruşunda ise top az farkla auta gitti.

45' Temponun çok fazla yükselmediği ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

46' İkinci yarı başladı.

50' Tadic'in sol kanattan yaptığı ortaya çok iyi yükselen Dzeko'nun kafa vuruşu direğin hemen yanından auta çıktı.

63' Slowik mutlak golü önledi! Szymanski'nin ara pasında Dzeko kaleciyle karşı karşıya kaldı. Dzeko'nun şutunda açıyı iyi daraltan Slowik ayaklarıyla golü önledi.

71' Sol kanatta topla buluşan Tadic'in ortasında ceza sahası içinde yine kafayı vurmayı başaran Dzeko yine çerçeveyi tutturamadı.

90' Konyaspor'un Ndao ile bulduğu gol VAR incelemesinin ardından ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin