Kiralık giden isimler Fenerbahçe'ye geri dönmeyecek. Dev bonservis geliri şimdiden kasaya konuldu

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde kiralık olarak gönderdiği Miguel Crespo ve Lincoln Henrique hakkında sıcak bir gelişme yaşadı. Hem Rayo Vallecano hem de Bragantino kulüpleri iki oyuncunun da bonservisini almaya karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Kiralık giden isimler Fenerbahçe'ye geri dönmeyecek. Dev bonservis geliri şimdiden kasaya konuldu

Jorge Jesus döneminde takıma katılan iki isim olan Miguel Crespo ve Lincoln Henrique, Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor.

İsmail Kartal tarafından fazla forma şansı bulamayan ve yabancı kontenjanına takılan Miguel Crespo ve Lincoln Henrique devre arası transfer döneminde kiralık olarak takımdan ayrılmıştı.

Miguel Crespo'nun performansından oldukça memnun kalan ve takımda tutmak isteyen İspanyol ekibi Rayo Vallecano yıldız ismin sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullanmaya karar verdi. Bu sözleşmeye göre Rayo Vallecano, Miguel Crespo'nun transferi için Fenerbahçe'ye 4 milyon Euro ödeyecek.

LINCOLN HENRUQIE İÇİN 6 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin kiralık olarak gönderdiği bir başka isim Lincoln Henrique ise Brezilya'da adeta küllerinden doğdu. Fenerbahçe'de yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından ülkesinin yolunu tutan Lincoln Henrique, Bragantino'nun vazgeçilmez isimlerinden biri olmayı başardı.

Brezilya basınında yer alan habere göre, Brangantino kadrosunda tutmak istediği Lincoln Henruqie'nin bonservisi için 6 milyon Euro ödemeyi kabul etti.

Fenerbahçe, Miguel Crespo ve Lincoln Henrique'nin transferinin gerçekleşmesi durumunda kasasına tam 10 milyon Euro koyaacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin