Kenan Yıldız 18 yaşında Juventus tarihine geçti. İtalya'yı sallayan şahane gol

Serie A'nın 17. haftasında Juventus deplasmanda Frosinone'yi 2-1 mağlup ederken Kenan Yıldız takımının ilk golünü kaydetti. Rakiplerini ipe dizip şahane bir gol atan 18 yaşındaki Kenan Yıldız, Juventus tarihinde gol atan en genç yabancı oyuncu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kenan Yıldız 18 yaşında Juventus tarihine geçti. İtalya'yı sallayan şahane gol

İtalya'da müthiş bir grafik yakalayan Juventus, Frosinone karşısında da iyi gidişatını sürdürdü.

Massimiliano Allegri'nin ekibi Frosinone deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönerken maça damga vuran isim 18 yaşındaki milli futbolcu Kenan Yıldız oldu.

Mücadelenin 12. dakikasında rakiplerinin arasından nefis bir hareketle sıyrılıp ceza sahası içinden yakın direğe yaptığı vuruşla ağları havalandıran Kenan Yıldız, Juventus tarihinde gol atan en genç yabancı oyuncu oldu.

Kenan Yıldız, 55. dakikada yerini Vlahovic'e bırakırken Sırp golcü de takımının ikinci golünü kaydetti ve Juventus 2-1'lik galibiyetle yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı.

''GOL SEVİNCİMİ DEL PIERO'DAN ALDIM''

Kritik maçın ardından açıklamalarda bulunan Kenan Yıldız, gol sevincini Juventus'un efsane ismi Del Piero'dan aldığını söyledi. Kenan Yıldız, ''Gol sevincimi Juventus efsanesi Del Piero'dan aldım. Milli takımda da böyle sevinmiştim'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin