Kayserispor maçında son kez forma giydi. Fenerbahçe kariyeri bugün itibarıyla son buldu

Fenerbahçe'nin, Kayserispor'u 4-3 mağlup ettiği maçta yaptığı iki hatayla taraftarı çıldırtan Serdar Aziz, sarı-lacivertli formaya veda etmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe, verilen şansları iyi kullanamayan Serdar Aziz'e devre arasında gelen tüm teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor maçında son kez forma giydi. Fenerbahçe kariyeri bugün itibarıyla son buldu

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor'u deplasmanda zor da olsa 4-3 mağlup eden Fenerbahçe liderliğini sürdürürken, Serdar Aziz'in performansı taraftarı oldukça sinirlendirdi.

Yenilen iki golde de pozisyon alma hatası yapan ve hamlelerde geç kalan Serdar Aziz özellikle Rodrigo Becao'nun yokluğunda İsmail Kartal'ın istediği performansı sahaya yansıtamadı.

Fenerbahçe, bu sezon geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle birçok maçı kaçıran ve eski performansına kavuşamayan Serdar Aziz'i gözden çıkardı ve devre arasında deneyimli futbolcuya gelecek tüm teklifleri değerlendirme kararı aldı.

2019 yılında Galatasaray'dan ayrılan ve bedelsiz şekilde Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Aziz, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 124 maçta 11 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Serdar Aziz çubuklu formayla ayrıca 2022-2023 sezonunda Türkiye Kupası şampiyonluğu da yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin