Kayserispor maçı öncesi büyük şok. Fenerbahçe'de takımın vazgeçilmez ismi kadroya alınmadı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de kamp kadrosu açıklandı. Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan golcü isim Edin Dzeko, Kayserispor maçının kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor maçı öncesi büyük şok. Fenerbahçe'de takımın vazgeçilmez ismi kadroya alınmadı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile zorlu bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de 22 kişilik kamp kadrosu açıklandı.

Lider konumda bulunan ve liglere verilecek ara öncesinde hata yapmak istemeyen Fenerbahçe, Edin Dzeko'dan gelen sakatlık haberiyle adeta sarsıldı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Edin Dzeko'nun sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edildiği ve tedavisine başlandığı kaydedildi.

Edin Dzeko'dan yoksun olarak Kayserispor karşısına çıkacak olan Fenerbahçe'de, Kayserispor maçının kamp kadrosu ise şu şekilde:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Serdar Aziz, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Bartuğ Elmaz, Sebastian Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Fred Rodrigues, Cengiz Ünder, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Emre Mor, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Umut Nayir.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fenerbahçe (@fenerbahce)'in paylaştığı bir gönderi

DZEKO HAKKINDA PAYLAŞIM

Edin Dzeko'nun sakatlığının ardından Fenerbahçe, taraftarlarının yüreğine su serpecek paylaşımı Instagram'dan gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli kulüp Edin Dzeko'nun sakatlığının çok ciddi olmadığını belirterek, ''Endişeye mahal yok endişeye'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin