Kayserispor karşısında kırmızı kart görmüştü. Fred'e verilen ceza belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Kayserispor maçının son dakikalarında hakem Zorbay Küçük'e küfür etmesi nedeniyle kırmızı kart gören Fred'e üç maçlık ceza verildi. Fred, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçında forma giyebilecek.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor karşısında kırmızı kart görmüştü. Fred'e verilen ceza belli oldu
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor'u 4-3 yenen Fenerbahçe'de kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın cezaları belli oldu.

TFF'nin açıkladığı PFDK Kararları'nda Fred'e 3 maç ve 39 bin lira, Mert Hakan Yandaş'a ise 2 maç men ve 78 bin lira para cezası verildi. Brezilyalı oyuncu ligdeki Galatasaray, İstanbulspor ve Konyaspor maçlarında görev alamayacak. Fred, Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçıyla yeniden sahalara dönecek.

PFDK'dan yapılan açıklama şu şekilde:

FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu FREDERICO RODRIGUES DE PAULA SANTOS ’un, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 39.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu MERT HAKAN YANDAŞ ’ın, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle, çift sarı kart görmesinden dolayı yer almaması gereken müsabaka dışında ayrıca 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 78.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin