Kayseri'de gol yağmuru. Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin hat-trick yaptığı maçta Kayserispor'u mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanından 4-3'lük galibiyetle ayrıldı. Edin Dzeko'nun sakatlığı nedeniyle forma giymediği maçta Michy Batshuayi hat-trick yaparak maçın yıldızı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri'de gol yağmuru. Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin hat-trick yaptığı maçta Kayserispor'u mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında son haftaların iki formda ekibi Kayserispor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan mücadelede tam yedi gol çıkarken, Fenerbahçe sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrılan taraf oldu. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Michy Batshuayi(3) ve Cengiz Ünder kaydetti. Kayserispor'un gollerini ise Kemen, Thiam(P) ve Cardoso kaydetti.

Fenerbahçe'de kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisi öncesi cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe bu galibiyetin ardından puanını 43'e yükseltti, Kayserispor ise 29 puanda kaldı. Fenerbahçe önümüzdeki hafta oynanacak derbi mücadelesinde sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Kayserispor ise Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

CENGİZ ÜNDER İLK KEZ GOL SEVİNCİ YAŞADI

Fenerbahçe'ye transfer olduğundan bu yana sakatlıklarla boğuşan Cengiz Ünder, Kayserispor mücadelesine ilk 11'de başladı. İsmail Kartal'ın verdiği şansı iyi değerlendiren Cengiz Ünder 8. dakikada maçtaki gol perdesini açarken, Batshuayi'nin kaydettiği ikinci golde de asisti yapan isim oldu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Kayserispor-Fenerbahçe maçında ilk düdük sesi geldi.

8' Cengiz Ünder attı, Fenerbahçe öne geçti! Fred'in sol iç kulvardan gönderdiği pasın ardından ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Cengiz Ünder ceza alanına girer girmez sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, yerden giden top kaleci Bilal'in solundan ağlarla buluştu.

Kayseri'de gol yağmuru. Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin hat-trick yaptığı maçta Kayserispor'u mağlup etti

23' Kayserispor beraberlik golün çok yaklaştı. Ceza sahası içinde son çizgiden yapılan ortaya Gökhan Sazdağı estetik bir vuruş yaptı ancak top çerçeveyi bulmadı.

29' Fenerbahçe, Fred ile etkili geldi. Brezilyalı yıldız çerçeveyi uzaklardan yokladı ancak top direğin hemen yanından auta gitti.

40' Fenerbahçe farkı ikiye çıkarttı. Cengiz'in pasında ceza sahası içinden nefis bir vuruş çıkartan Batshuayi skoru 2-0'a getirdi.

45+3' Kayserispor, Kemen ile farkı bire indirdi. Savunmada yapılan hata sonrası Cardoso'nun vuruşu Livakovic'ten döndü. Topu önünde bulan Kemen boş kaleye vuruşunu yaptı ve ilk yarının skorunu belirledi: 1-2.

Kayseri'de gol yağmuru. Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin hat-trick yaptığı maçta Kayserispor'u mağlup etti - Resim : 2

46' İkinci yarı başladı.

50' Fenerbahçe'de sahneye yine Batshuayi çıktı. Ferdi'nin sürüklediği atakta Bilal'den seken topu tek vuruşla ağlara yollayan Batshuayi kendisinin iki, takımının üçüncü golünü kaydetti.

Kayseri'de gol yağmuru. Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin hat-trick yaptığı maçta Kayserispor'u mağlup etti - Resim : 3

57' Kayserispor'un kazandığı penaltıyı gole çeviren Thiam skoru 3-2'e getirmeyi başardı.

73' Kayserispor maça denge getirdi. Fenerbahçe savunmasının uzaklaştıramadığı topta Livakovic'i mağlup eden Cardoso maça 3-3'lük dengeyi getirdi.

79' VAR kontrolünün ardından kazanılan penaltıda takımını 4-3 öne geçiren Batshuayi hat-trick yaptı.

90+9' Fenerbahçe'de hakeme itiraz eden Fred direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

90+10' Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş kırmızı kart gördü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin