Kararını verdi, Galatasaray'a geri dönüyor. Okan Buruk sezon biter bitmez imza attıracak

Forvet rotasyonundaki sıkıntısını önümüzdeki sezon bitirmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk radarına Mostafa Mohamed'i aldı. Nantes'ta forma giyen ve sezon sonunda takımdan ayrılmayı düşünen Mostafa Mohamed, Galatasaray'a haber yollayarak takıma geri dönmek istediğini iletti. Okan Buruk'ta, Mostafa Mohamed'in transferine onay verdi.

Google Haberlere Abone ol
Kararını verdi, Galatasaray'a geri dönüyor. Okan Buruk sezon biter bitmez imza attıracak
Arşiv

Bu sezon Mauro Icardi'nin yedeğini bulmakta bir hayli güçlük çeken Galatasaray'a eski golcüsü Mostafa Mohamed haber yolladı.

Galatasaray'ın 2021 yılında Zamalek'ten kiraladığı Mostafa Mohamed başarılı performansının ardından 2022 yılında Galatasaray'a kalıcı olarak imza atmıştı. Attığı gollerle Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı ekibe 5.75 milyon Euro kazandırarak Nantes'ın yolunu tutmuştu.

Nantes ile sözleşmesi 2027 yılında bitecek olmasına rağmen takımdan ayrılmayı düşünen Mostafa Mohamed, Galatasaraylı yöneticilere takıma yeniden dönmek istediği mesajını yolladı. Bu sezon ikinci forvet bulmakta oldukça zorlanan Okan Buruk, Mostafa Mohamed'in sezon sonunda hemen transfer edilmesini istedi.

Okan Buruk'un onayının ardından Mostafa Mohamed için harekete geçecek olan Galatasaraylı kurmaylar golcü ismin transferini sezon biter bitmez noktalamaya çalışacak. Galatasaray formasıyla 58 maça çıkan Mostafa Mohamed 17 gol ve 5 asistlik performans ortaya koymuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin