Kadroya alınmayınca Fernando Santos ile tartıştı. Beşiktaş kariyeri bugün itibariyle sona erdi

Milan'dan bedelsiz olarak transfer edilen ve büyük işler yapması beklenen Ante Rebic, Beşiktaş'a veda etmeye hazırlanıyor. Fernando Santos'un gözüne giremeyen Ante Rebic, Gaziantep FK maçının kadrosuna dahil edilmedi. Kadroya alınmadığını görünce sinirlenen Rebic'in, Beşiktaş'tan sezon sonu ayrılmak istediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Kadroya alınmayınca Fernando Santos ile tartıştı. Beşiktaş kariyeri bugün itibariyle sona erdi
Arşiv

Yaz transfer döneminde Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı en forslu isim olan Ante Rebic şu ana kadar büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş'ta forma şansı bulsa da istenileni bir türlü veremeyen Ante Rebic son olarak Fernando Santos tarafından da sınıfta bırakıldı.

Herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen Fernando Santos tarafından Gaziantep FK maçının kadrosuna dahil edilmeyen Ante Rebic'in bu kararın ardından sezon sonu Beşiktaş'a edeceği ve yeni bir maceraya başlayacağı iddia edildi.

Beşiktaş formasıyla 23 maça çıkan Ante Rebic tek gol sevincini Ziraat Türkiye Kupası maçında Eyüpspor'a karşı yaşadı. Ante Rebic'in, Beşiktaş ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona eriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin