Kadro dışı kalınca İsmail Kartal ile tartıştı. Fenerbahçe formasını bundan sonra bir dakika bile giyemeyecek

Alanyaspor maçında Edin Dzeko'nun yerine kurtarıcı olarak oyuna dahil edilen Ryan Kent, Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirdiği oyuncu listesinde adını görmeyince çok sinirlendi. İsmail Kartal ile sözlü münakaşa yaşayan Ryan Kent'in kafasında Fenerbahçe'yi tamamen bitirdiği ve sezon sonunda Fenerbahçe'den derhal ayrılmak istediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Kadro dışı kalınca İsmail Kartal ile tartıştı. Fenerbahçe formasını bundan sonra bir dakika bile giyemeyecek
Arşiv

Fenerbahçe'ye bedelsiz şekilde transfer olan ve şu ana kadar performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Ryan Kent, Fenerbahçe'nin TFF'ye oyuncu listesini bildirmesinin ardından sarı-lacivertli kulüple olan bağlarını tamamen kopardı.

Berabere biten Alanyaspor maçında Edin Dzeko'nun yerine oyun dahil olan ve İsmail Kartal tarafından ''kurtarıcı'' rolüyle öne sürülen Ryan Kent, TFF'ye iletilen oyuncu listesinde adını göremeyince İsmail Kartal ile tartıştı.

Geçen hafta oynanan Alanyaspor maçında kadroda olmasına ve İsmail Kartal tarafından süre verilmesine rağmen artık lig maçlarına süre alamayacak olan Ryan Kent, İsmail Kartal'ın bu hamlesinin ardından sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmaya kesin olarak karar verdi.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 16 maça çıkan Ryan Kent 1 gol ve 2 asist üretti.

KENT, İSKOÇYA BASININDA MANŞETLERİ SÜSLEDİ

Ryan Kent'in, Fenerbahçe'nin oynayacağı lig maçlarında artık forma şansı bulamayacak olması İskoçya basınında da geniş yer buldu. İskoçya basını Ryan Kent ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

''Lazio transferinin gerçekleşmemesi Kent'i Fenerbahçe'de belirsizlik içinde bıraktı. Eski Rangers yıldızı transfer kabusu yaşarken, ligdeki kadronun dışarısında bırakıldı.''

''Ryan Kent üç ay sonra buzluktan çıkartıldı ve Fenerbahçe'de şok bir sahalara dönüş gerçekleştirdi. Dramatik bir son dakika galibiyeti arayışında beş dakika kala oyuna girdi.''

''Ryan Kent 2023 yazında beş yıllık sözleşme imzaladı ancak şimdiden çıkış kapısını arıyor.'' 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin