Josef de Souza'nın yolu yeniden Türkiye'ye düştü. İstanbul ekibiyle görüşmeler başladı

Beijing Guoan forması giyen Josef de Souza yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Çin ekibiyle sözleşmesi 31 Aralık 2023 tarihinde bitecek tecrübeli oyuncu için Başakşehir devreye girdi. Josef de Souza ile görüşmelerde oldukça önemli yol kat eden Başakşehir'in, Brezilyayı oyuncuyu devre arası transfer döneminde kadroya katması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Josef de Souza'nın yolu yeniden Türkiye'ye düştü. İstanbul ekibiyle görüşmeler başladı

2016-2019 Fenerbahçe, 2021-2023 yıllarında ise Beşiktaş forması giyen ve Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı bir isim olan Josef de Souza, Başakşehir formasıyla yeniden Türkiye'ye dönmeyi planlıyor.

Çin ekibi Beijing Guoan'da forma giyen Josef de Souza için ortaya atılan Başakşehir iddiası bir anda gündeme oturdu. Başakşehir, Çin ekibiyle sözleşmesi 31 Aralık 2023'te bitecek olan Josef de Souza ile temasa geçerek tecrübeli oyuncunun transferini büyük ölçüde bitirdi.

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın, Josef de Souza transferini özellikle istediği ve takıma büyük katkı sağlayacağını ifade ettiği öğrenildi.

Türkiye'de geçirdiği süre boyunca lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Josef de Souza, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarıyla toplam 25 golün altına imza attı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin