Jasikevicius'a sırt çevirdi, sözleşmesini tek taraflı feshetti. Fenerbahçe Beko kariyerini bugün noktaladı

Sarunas Jasikevicius'un gelişinden sonra Euroleague'de play-off'a kalmayı başaran Fenerbahçe Beko'da beklenen ayrılık gerçekleşti ve Tyler Dorsey sözleşmesini tek taraflı feshetti. Geçtiğimiz gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ayrılığın sinyalini veren Tyler Dorsey, Fenerbahçe Beko ile sözleşmesini sonlandırdıktan Olympiakos ile anlaşmaya vardı.

Google Haberlere Abone ol
Jasikevicius'a sırt çevirdi, sözleşmesini tek taraflı feshetti. Fenerbahçe Beko kariyerini bugün noktaladı

Fenerbahçe Beko'ya katıldığından bu yana beklentilerin çok altında kalan ve taraftarın zaman zaman eleştirdiği Tyler Dorsey, sarı-lacivertli takımla olan macerasını sonlandırdı.

Tyler Dorsey geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı. 24/25’i iple çekiyorum'' ifadelerini kullanmış ve Fenerbahçe Beko kariyerini sonlandıracağını çok açık bir şekilde belli etmişti. Bu paylaşımdan yalnızca bir hafta Tyler Dorsey, Fenerbahçe Beko ile olan sözleşmesini feshetti ve Yunan ekibi Olympiakos'a imza attı.

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile de ismi uzun süre anılan Tyler Dorsey tercihini Olympiakos'tan yana kullandı. Bu sezon ligde Fenerbahçe formasıyla 4 maça çıkan Tyler Dorsey 7.7 sayı, 2.2 ribaund ve 0.7 asist ortalamaları ile oynadı. Dorsey, Euroleague'de ise çıktığı 31 maçta 9.2 sayı, 1.6 ribaund, 1.3 asist, 0.2 top çalma ve 8.1 verimlilik ortalamaları ile takımına katkı sağladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin