İstedikleri maaşı alamayınca Beşiktaş'ı kafalarında bitirdiler. Hasan Arat ayrılmalarına izin verdi

Cenk Tosun ve Salih Uçan ile yeniden sözleşme yenileme görüşmelerine başlayan Beşiktaş iki ismi yine ikna edemedi. Cenk Tosun ve Salih Uçan, Beşiktaş'ın en son yaptığı teklifi de reddederken Başkan Hasan Arat yıldız iki ismin de takımdan ayrılmasına yeşil ışık yaktı.

Google Haberlere Abone ol
İstedikleri maaşı alamayınca Beşiktaş'ı kafalarında bitirdiler. Hasan Arat ayrılmalarına izin verdi
Anadolu Ajansı

Beşiktaş'taki gelecekleri arapsaçına dönen iki yıldız isim Cenk Tosun ve Salih Uçan siyah-beyazlı kulübü şaşırtmaya devam ediyor.

Beşiktaş geçtiğimiz dönemde hem Cenk Tosun hem de Salih Uçan ile yeni sözleşme için görüşmelere başlamış ancak iki ismi de ikna edememişti. Sezon sonu yaklaşırken yeni sözleşme görüşmelerinde bu kez Hasan Arat devreye girdi ve siyah-beyazlı ekibin başkanı görüşmelere katıldı.

Cenk Tosun ve Salih Uçan son yapılan zamlı teklifi de kabul etmeyince Başkan Hasan Arat yıldız isimlerin takıma veda etmesine yeşil ışık yaktı.

TAKIMDAKİ MAAŞ DENGESİ SIKINTI YARATTI

Cenk Tosun ve Salih Uçan şu an takımda 300 bin Euro ile en az kazanan isimlerin başında gelirken; sezonun büyük hayal kırıklığı yaratan ismi Vincent Aboubakar 3 milyon 110 bin Euro garanti ücret, bir diğer kayıp isim Ante Rebic ise 2 milyon Euro garanti ücret alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin