İstanbulspor maçı sonrası Fenerbahçe'ye veda etti. İsmail Kartal transfere onay verdi

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında İstanbulspor'u farklı geçen Fenerbahçe'de, Ryan Kent son kez sarı-lacivertli formayı giydi. Sezon başından bu yana İsmail Kartal'ın gözüne giremeyen Ryan Kent, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbulspor maçı sonrası Fenerbahçe'ye veda etti. İsmail Kartal transfere onay verdi
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de İstanbulspor'u farklı mağlup ederek liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de, Ryan Kent sarı-lacivertli formaya veda etti ve Hull City ile anlaşma sağladı.

Sezon başında Glasgow Rangers'dan bedelsiz olarak transfer edilen ve hazırlık maçlarında çok iyi bir performans gösteren Ryan Kent bu performansını resmi maçlara taşıyamayınca Fenerbahçe'deki kariyeri çok kısa sürdü. 

İsmail Kartal'ın gözüne bir türlü giremeyen ve çok kısıtlı süre alan Ryan Kent, İstanbulspor maçının ardından İngiltere'ye uçarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e kiralık olarak imza atacak. Takıma katılacak yeni yabancı oyuncular nedeniyle kadro planlamasını doğru yapmak isteyen Fenerbahçe'de Ryan Kent bu sezon forma giydiği 15 maçta 1 gol ve 1 asist üretti.

ACUN ILICALI'DAN DÖRDÜNCÜ TRANSFER

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Ryan Kent transferiyle birlikte Fenerbahçe'de 4. transferini yapmış olacak. Hull City, sarı-lacivertliler'den daha önce Allahyar Sayadmanesh, Dimitrios Pelkas ve Ozan Tufan'ı kadrosuna kattı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin