İspanyol basını duyurdu. Arda Güler hakkındaki iddia ortalığı fena karıştırdı

İspanyol basını Arda Güler hakkında yeni bir iddia ortaya attı. Son sakatlığının ardından bireysel olarak topla çalışmalara başlayan Arda Güler'in iyileşmesinin beklendiği kadar hızla gelişmediği ve bu yılı kapattığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
İspanyol basını duyurdu. Arda Güler hakkındaki iddia ortalığı fena karıştırdı

Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana yaşadığı sakatlıklarla boğuşan ve Villarreal ile oynanacak maçta kadroda olması beklenen Arda Güler'in sakatlığı hakkındaki yeni gelişmeyi AS Gazetesi duyurdu.

AS Gazetesi'nde yer alan habere göre, bireysel olarak topla çalışmalara başlayan ancak iyileşmesindeki ilerlemenin istenilen düzeyde olmaması nedeniyle Arda Güler'in 2023 yılını kapattığı iddia edildi.

ABD'de düzenlenen sezon öncesi hazırlık kampında ciddi bir sakatlık geçiren Arda Güler birkaç kez geri dönmeye çok yaklaşmasına rağmen kas sorunları nedeniyle çok istediği Real Madrid formasına kavuşamamıştı.

YILIN YÜKSELEN OYUNCUSU ÖDÜLÜNDE FİNALE KALDI

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler, Globe Futbol Ödülleri 2023'ün Yükselen Oyuncusu ödülünün finalistleri arasında yer aldı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin