İsmi Trabzonspor ile anılıyordu, sözleşmesi feshedildi. Beşiktaş kariyeri sadece üç ay sürdü

Fenerbahçe derbisinin ardından kadro dışı kalan isimlerden birisi olan Eric Bailly'nin siyah-beyazlı takımla kariyeri resmi olarak sona erdi. Beşiktaş resmi hesabından yaptığı açıklamada Eric Bailly'nin sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
İsmi Trabzonspor ile anılıyordu, sözleşmesi feshedildi. Beşiktaş kariyeri sadece üç ay sürdü
Arşiv

Fenerbahçe ile oynanan derbi sonrasında birçok oyuncu hakkında radikal karar alan Beşiktaş'ta Eric Bailly ile yollar resmen ayrıldı.

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinde alınan mağlubiyetin ardından kadro dışı bıraktığı isimlerden birisi olan Eric Bailly'nin sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Siyah-beyazlı takım resmi hesabından yaptığı açıklamada, ''Futbol A Takımımızın oyuncusu Eric Bailly ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Eric Bailly'ye kariyerinde başarılar dileriz.'' ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş formasıyla 5'i Süper Lig, 3'ü de Avrupa Konferans Ligi olmak üzere toplam 8 maçta 537 dakika forma şansı buldu.

TRABZONSPOR İDDİALARI GÜNDEME GELDİ

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılmasının ardından Eric Bailly'nin ismi Trabzonspor ile anılmıştı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, Eric Bailly'nin transferi için yönetimle konuştuğu iddia edilmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin