İsmail Kartal'ın transfer isteği yönetimi şoke etti. Taraftarın unuttuğu isim yeniden Fenerbahçe yolunda

Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin ayrılık ihtimali üzerine forvet bölgesine kaliteli bir isim ararken İsmail Kartal'dan yönetimi şaşırtan Serdar Dursun isteği geldi. İsmail Kartal sezon başında takımdan ayrılmasını istemediği ve şu an Fatih Karagümrük'te forma giyen Serdar Dursun'un yeniden takıma dahil edilmesini istedi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal'ın transfer isteği yönetimi şoke etti. Taraftarın unuttuğu isim yeniden Fenerbahçe yolunda
Arşiv

Kayserispor maçında hat-trick yapan ancak daha sonra oynanan Galatasaray derbisinde bitime üç dakika kalan oyunda dahil olan Michy Batshuayi'nin ayrılık isteği İsmail Kartal'ın başını ağrıtırken deneyimli hoca eski oyuncusu Serdar Dursun'un yeniden Fenerbahçe'ye transfer edilmesini istedi.

Devre arası transfer döneminde Edin Dzeko'ya alternatif olabilecek bir golcü arayışında olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın, Serdar Dursun isteği yönetimi şaşırttı.

Michy Batshuayi'nin, Galatasaray derbisinin ardından menajerine takım bulması için istekte bulunmasının ardından İsmail Kartal sezon başında takımdan ayrılmasını istemediği Serdar Dursun için yönetimi yeniden harekete geçti.

İsmail Kartal'ın transfer isteği yönetimi şoke etti. Taraftarın unuttuğu isim yeniden Fenerbahçe yolunda

Jorge Jesus'un göreve gelmesinin ardından Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koyan Serdar Dursun, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'e imza atsa da golcü kimliğini İstanbul ekibinde ortaya koyamadı. Fatih Karagümrük formasıyla 17 maçta sahne olan Serdar Dursun bu karşılaşmalarda 3 kez gol sevinci yaşadı.

FUTBOLU FENERBAHÇE'DE BİTİRMEK İSTERİM DEMİŞTİ

Tecrübeli golcü geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Fenerbahçe'ye geri dönmeyi isteyip istemediğiyle ilgili soruya, "Fenerbahçe taraftarını inanılmaz seviyorum. Ben de onların beni çok sevdiğini hissediyorum. Bana sürekli 'niye gittin, keşke kalsaydın. Geri dön' diyorlar. Aramızda özel bir bağ var. Fenerbahçe'den ayrılığım kolay olmamıştı. Öncelikli hedefim Karagümrük'te başarılı olmak ve kendimi göstermek. Tabiki Fenerbahçe'ye geri dönme ihtimalim varsa çok güzel olur. Futbolu Fenerbahçe'de bitirmek çok güzel olur. Neden olmasın" yanıtını vermişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin