İsmail Kartal'ın ısrarı transferi noktaladı. Fenerbahçe forması giyme hayali gerçek oldu

İsmail Kartal'ın uzun süredir gözlemlediği oyunculardan birisi olan Berkay Özcan adım adım Fenerbahçe'ye geliyor. Orta sahayı daha da kuvvetlendirmek isteyen İsmail Kartal, Başakşehir forması giyen Berkay Özcan ile görüşerek milli oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal'ın ısrarı transferi noktaladı. Fenerbahçe forması giyme hayali gerçek oldu
Arşiv

Şampiyonluk yolunda puan kaybı yapmak istemeden yoluna devam eden Fenerbahçe'de transferde de oldukça hareketli saatler yaşanıyor.

Orta saha rotasyonunda Miguel Crespo ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de, Mert Hakan Yandaş ve Miha Zajc kadroda düşünülmezken Fenerbahçe yönetimi İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda Başakşehir'de forma giyen Berkay Özcan'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

İsmail Kartal'ın uzun süredir radarında olan ve takımda görmek istediği Berkay Özcan'a Başakşehir için oyuncu takası ve para teklif etmeye hazırlanan Fenerbahçe, İstanbul ekibinden gelecek yanıtı bekliyor.

İsmail Kartal'ın özel olarak görüştüğü ve anlaşma sağladığı Berkay Özcan'ın da, Başakşehir'den transferi için kolaylık sağlaması istenildiği iddia edildi. Bu sezon 22 maçta görev alan Berkay Özcan 2 asist kaydetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin