İsmail Kartal'ın değişiklikleri maça damga vurdu. Fenerbahçe, Rize'den üç puanla döndü

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında 1-0 geriye düşmesine mücadeleden 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Fenerbahçe'de yeniden forma giymeye başlayan Serdar Dursun, Çaykur Rizespor karşısında siftah yaptı.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal'ın değişiklikleri maça damga vurdu. Fenerbahçe, Rize'den üç puanla döndü

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle mücadeleden 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Fenerbahçe'ye üç puanı getiren golleri Serdar Dursun, Edin Dzeko ve İrfan Can Kahveci kaydetti. Çaykur Rizespor'un tek golü ise Minchev'den geldi.

Fenerbahçe bu galibiyetin ardından 67 puan ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Çaykur Rizespor ise 36 puanda kaldı. Fenerbahçe önümüzdeki hafta sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Çaykur Rizespor ise deplasmanda Samsunspor ile kozlarını paylaşacak.

İSMAİL KARTAL'IN DEĞİŞİKLİKLERİ ÜÇ PUANI GETİRDİ

İkinci yarıya üç değişiklikle başlayan İsmail Kartal oyuna; Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve Serdar Dursun'u aldı. Serdar Dursun takımının ilk golünü atarken İrfan Can Kahveci gol pasını veren isim oldu. Mert Hakan Yandaş, Dzeko'nun golünde asisti yaparken; İrfan Can Kahveci'de maçın skorunu belirledi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı başladı.

4' Çaykur Rizespor etkili geldi. Ceza sahası içinde topla buluşan Akintola'nın vuruşu üstten auta gitti.

12' Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Dzeko'nun ceza sahası dışından vuruşunda Tarık yerden seken topu zor da olsa kornere çelmeyi başardı.

23' Livakovic'te kaldı! Olawoyin'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta Livakovic kalesini gole kapamayı başardı.

27' Çaykur Rizespor gol perdesini açan taraf oldu. Livakovic ile karşı karşıya kalan Minchev yerden düzgün bir vuruşla fileleri havalandırmayı başardı.

İsmail Kartal'ın değişiklikleri maça damga vurdu. Fenerbahçe, Rize'den üç puanla döndü

45' Çaykur Rizespor, Fenerbahçe karşısında ilk yarıyı 1-0'lık skorla önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

48' Fenerbahçe ikinci yarıya golle başladı. İrfan Can Kahveci'nin ortasında kayarak yaptığı vuruşla fileleri bulan Serdar Dursun skoru 1-1'e getirdi.

65' Fenerbahçe öne geçti. Mert Hakan'ın pasında ceza sahasında topla buluşan Dzeko sert vuruşuyla kaleci Tarık'ı mağlup etti ve skor 2-1'e geldi.

74' Fenerbahçe üçüncü gole çok yaklaştı. Tadic'in pasında Dzeko tek vuruşla kaleyi yokladı ancak top auta gitti.

90+3' Fenerbahçe farkı ikiye çıkardı. Tadic'in arka direğe kestiği ortayı şık bir vuruşla ağlara yollayan İrfan Can Kahveci skoru 3-1'e getirdi.

İsmail Kartal'ın değişiklikleri maça damga vurdu. Fenerbahçe, Rize'den üç puanla döndü - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin