İsmail Kartal'dan, Çaykur Rizespor maçı sonrası dikkat çeken yorum

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ''Böylesine bir zeminde iki takım da erkek gibi futbol oynadı. Bu kadar kötü bir zemine rağmen iki takım da ellerinden geleni yapmaya çalıştı'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal'dan, Çaykur Rizespor maçı sonrası dikkat çeken yorum

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe 1-0 geriye düşmesine rağmen Çaykur Rizespor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup ederek liderliğe yükseldi.

Maçın ardından yoğun yağış nedeniyle bozulan zemine dikkat çeken İsmail Kartal, ''Böylesine bir zeminde iki takım da erkek gibi futbol oynadı. Bu kadar kötü bir zemine rağmen iki takım da ellerinden geleni yapmaya çalıştı'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Kartal, ''Maçı çevirebileceğine inandığım oyuncuları oyuna alarak maçı dengeledik ve oyunun üstünlüğünü ele geçirdik, daha fazla top kazanmaya başladık. Bu olunca da golleri bulduk. İyi futboldan ziyade iyi mücadele etmemiz gerekiyordu, iyi bir strateji ortaya koymamız gerekiyordu'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin