İsmail Kartal'a karşı geldi ve ayrılma kararı aldı. Fenerbahçe'nin her şeyi takımla ilişkini bıçak gibi kesti

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla en çok maça çıkan isimlerden birisi olan Dusan Tadic ülkesi Sırbistan'a geri dönmeye hazırlanıyor. Bu sezon Fenerbahçe ile kupa kazanarak takıma veda etmek istediğini İsmail Kartal'a söyleyen Dusan Tadic'in futbola başladığı Vojvodina'ya transfer olması bekleniyor. Vojvodina Kulüp Başkanı Dragoljub Zbiljic de açıkça Dusan Tadic'i kadrolarına katmak istediğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal'a karşı geldi ve ayrılma kararı aldı. Fenerbahçe'nin her şeyi takımla ilişkini bıçak gibi kesti
Arşiv

İsmail Kartal'ın bu sezon hem saha hem de saha dışındaki en güvendiği isimlerden biri olan Dusan Tadic hakkında ortaya atılan iddia gündemi bir anda karıştırdı.

Sırp basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe ile kupa sevinci yaşayarak takıma veda edeceğini İsmail Kartal'a ileten Dusan Tadic'in futbol hayatını Vojvodina'da noktalamak istediği belirtildi. Dusan Tadic'in futbol kariyerine başladığı Vojvodina'ya geri dönmek istediği iddialarının ardından kulüp başkanından da kafaları karıştıran açıklamalar geldi.

Vojvodina Kulüp Başkanı Dragoljub Zbiljic, Dusan Tadic'i kadrolarına katmak için oyuncuyla şimdiden görüşmelere başlandığını açıkladı. Vojvodina Kulüp Başkanı Dragoljub Zbiljic sezon sonunda da Fenerbahçe'ye resmi tekliflerini iletip Dusan Tadic'i renklerine katmak istediklerini çok açık bir şekilde ifade etti.

Fenerbahçe'nin bonservis bedeli ödemediği ve 2025 yılına kadar sözleşme imzaladığı Dusan Tadic bu sezon 46 maçta 13 gol ve 13 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin