İsmail Kartal ne yaptıysa fikrini değiştiremedi. Fenerbahçe'ye vedası artık kesinleşti

Fenerbahçe'nin bu sezon en önemli hücum silahlarından biri olan Sebastian Szymanski'nin aklı Milan'dan gelen teklifle karıştı. Kariyerine daha iyi bir ligde devam etmek isteyen Sebastian Szymanski, İsmail Kartal ile konuşup sezon sonunda transferi için istedi. İsmail Kartal, Sebastian Szymanski ile uzun süren bir görüşme yapsa da Polonyalı yıldızı kararından vazgeçiremedi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal ne yaptıysa fikrini değiştiremedi. Fenerbahçe'ye vedası artık kesinleşti
Arşiv

Sezona golleri ve asistleriyle müthiş bir giriş ancak son maçlarda ortaya koyduğu performansla taraftarı hayal kırıklığına uğratan Sebastian Szymanski'nin aklı Milan'a kaydı.

Şu ana kadar ortaya koyduğu 12 gol ve 14 asistlik muazzam istatistikleriyle başta Premier Lig ekipleri olmak üzere Almanya'dan da talipleri olan Sebastian Szymanski'ye son olarak İtalyan devi Milan talip oldu. İtalyan basınında yer alan habere göre, Milan'ın sezon sonunda Sebastian Szymanski için 20 milyon Euro'yu gözden çıkaracağı kaydedildi.

Milan'dan gelen teklifle aklı karışan Sebastian Szymanski sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmak için İsmail Kartal'dan izin istedi. İsmail Kartal, Polonyalı yıldızla uzun süren bir görüşme yapıp takımda kalması için ısrarda bulunsa da Sebastian Szymanski'nin bu fırsatı kaçırmak istemediği öğrenildi.

Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Szymanski'nin sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin