İsmail Kartal, Gaziantep FK galibiyetini yorumladı: Maçın başından sonuna kadar üstündük

Trendyol Süper Lig'de lider Fenerbahçe, ligin 20. haftasında Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup etti. Mücadele sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Maça gelirsek, baştan sona üstünlük bizdeydi. Rakibimizin uzun toplarla sonuca gitmek isteyeceğini biliyorduk. Zemin bize çok müsaade etmedi" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal, Gaziantep FK galibiyetini yorumladı: Maçın başından sonuna kadar üstündük
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler maçı İrfan Can Kahveci'nin tek golüyle 1-0 kazandı. 

Mücadele sonrası Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, beIN Sports'ta açıklamalarda bulundu. 

''BAŞTAN SONA ÜSTÜNLÜK BİZDEYDİ''

İsmail Kartal maç sonu açıklamasında; "Öncelikle şehit düşen mehmetçiklerimiz adına üzgünüz. Ülkemizin başı sağ olsun. Maça gelirsek, baştan sona üstünlük bizdeydi. Rakibimizin uzun toplarla sonuca gitmek isteyeceğini biliyorduk. Zemin bize çok müsaade etmedi. 3 puanı aldığımız için çok mutluyum." dedi. 

Fenerbahçe teknik direktörü sözlerinin devamında; "İyi hazırlandık. Oyuncularım bugün hem hücumu hem savunmayı iyi şekilde yerine getirdik. Ceza sahasına 40 küsür kere girmişiz. Sonuçta önemli olan kazanmaktı. 3 puanı aldığımız için çok mutluyum." ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin