İsmail Kartal ayrılık isteği karşısında şaştı kaldı. Fenerbahçe kariyeri resmen sona erdi

Fenerbahçe'de yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan ve iyileştikten sonra da İsmail Kartal tarafından fazla forma şansı verilmeyen Emre Mor ayrılığı kafasına koydu. Fenerbahçe'de süre alamayacağını düşünen Emre Mor, İsmail Kartal ile bir araya gelerek ayrılık isteğini belirtti ve Başakşehir'e transferi için istedi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal ayrılık isteği karşısında şaştı kaldı. Fenerbahçe kariyeri resmen sona erdi
Arşiv

Fenerbahçe'ye transfer olduğunda tüm futbolseverleri heyecanlandıran ancak geçirdiği ağır sakatlığının ardından istenilen forma bir türlü kavuşamayan Emre Mor, İsmail Kartal'dan transfer izni istedi.

Sakatlığını tamamen atlamasına rağmen Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci'nin gösterdiği yüksek performanstan ötürü maçların sadece son 5-10 dakikasında forma şansı bulabilen Emre Mor, Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın kendisini transfer etmesine yönelik sözleri üzerine İsmail Kartal ile konuşup Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini söyledi.

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fenerbahçe ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada Emre Mor ile ilgili, ''Emre Mor benim çok beğendiğim ve istediğim bir oyuncu. Fenerbahçe'de bence istediği kadar süre alamıyor, belki bu opsiyonu değerlendirebilir. Görüşmelerimiz devam ediyor, olursa bize güç katacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullanmıştı.

Emre Mor, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 7 maçta forma giyip 2 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin