İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe defterini kapattı. Yeni takımı için yola çıkıyor

İsmail Kartal'ın gelmesiyle adeta küllerinden doğan ve Fenerbahçe'nin bu sezon en büyük hücum silahlarından biri haline gelen İrfan Can Kahveci'ye, Rusya ekibi CSKA Moskova talip oldu. CSKA Moskava'nın kısa zaman içinde Fenerbahçe'nin kapısını İrfan Can Kahveci için çalacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe defterini kapattı. Yeni takımı için yola çıkıyor

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe taraftarı tarafından istenmeyen adam ilan edilen İrfan Can Kahveci, İsmail Kartal'ın gelişiyle kariyer sezonlarından birini yaşıyor.

Fenerbahçe hücum hattının en önemli silahlarından biri haline gelen İrfan Can Kahveci bu performansının karşılığını da Avrupa'nın önemli ekiplerinin transfer listesine girerek aldı. İrfan Can Kahveci'nin menajeri Batur Altıparmak yaptığı açıklamada yıldız oyuncunun CSKA Moskova'nın transfer listesinde olduğunu söyledi. Altıparmak, ''CSKA Moskova'nın onunla ilgilendiği doğru. İrfan'ı tanıyorlar ve performansını takip ediyorlar'' dedi.

Fenerbahçe, CSKA Moskova'nın ilgisi karşısında kafası karışan İrfan Can Kahveci'nin en az 20 milyon Euro bedelle takımdan ayrılmasına karar verdi. Fenerbahçe formasıyla bu sezon 32 maça çıkan İrfan Can Kahveci 12 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin