İlk maçına çıkacak ama Real Madrid formasıyla değil. Arda Güler yeni takımında vazgeçilmez olacak

Fenerbahçe'den tarihe geçecek bir bedelle Real Madrid'e transfer olan ancak sakatlığı nedeniyle bir türlü forma giyemeyen Arda Güler hakkında flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Arda Güler'in, Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkması beklenirken İspanyol basını Arda Güler'in peşinde üç takım olduğunu yazdı. Arda Güler için en ciddi teklifi yapan ekibin de Villarreal olduğu iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
İlk maçına çıkacak ama Real Madrid formasıyla değil. Arda Güler yeni takımında vazgeçilmez olacak

Yaz kampında yaşadığı ağır sakatlığın ardından sahalara dönmeye hazırlanan Arda Güler bu kez de antrenmanda üst üste yaşadığı iki sakatlık nedeniyle Real Madrid ile resmi maça çıkma şansını bir türlü bulamadı.

Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana üç ciddi sakatlık yaşayan Arda Güler geçtiğimiz hafta takımla antrenmana katıldı ve Real Madrid formasını ilk kez giymek için deyim yerindeyse gün saymaya başladı. Carlo Ancelotti'nin de şans vermek istediği Arda Güler için İspanyol basını bomba gibi bir iddia ortaya attı ve Arda Güler'in peşinde başta Villarreal başta olmak üzere, Las Palmas ve Celta Vigo'nun olduğunu yazdı.

Haberin ayrıntısında, Real Madrid'in kapısını transfer için çalan Villarreal, Las Palmas ve Celta Vigo kulüplerinin Arda Güler'i kadrolarına kiralık olarak katmak istediği ve sürekli olarak ilk 11'de oynatma sözü verdiği aktarıldı.

Özellikle Villarreal'in hem ligde hem de Avrupa'da geniş bir kadroya sahip olmak istediği ve Arda Güler'in yeteneklerinde de sonuna kadar yararlanmak istediği belirtildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin