İlk 11'de forma şansı bulan isim satılıyor. İsmail Kartal bir anda gözden çıkardı

İsmail Kartal'ın son Konyaspor maçında ilk 11'de forma şansı verdiği Joshua King takımdan ayrılıyor. Bonucci ve Krunic transferlerinin ardından takımda oluşan yabancı şişkinliğinden dolayı Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal talipleri olan Joshua King'in transfer olmasına izin verdi.

Google Haberlere Abone ol
İlk 11'de forma şansı bulan isim satılıyor. İsmail Kartal bir anda gözden çıkardı
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'de son oynanan Konyaspor maçına ilk 11'de başlayan ve İsmail Kartal tarafından çoğunlukla hamle oyuncusu olarak kullanılan Joshua King, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic transferlerinin ardından takımdan ayrılıyor.

İsmail Kartal son maçta 66 dakika forma şansı verdiği Joshua King'e, İngiltere'den ve Suudi Arabistan'dan teklifler gelmesinin ardından 31 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmasına izin verdi. Takımda oluşan yabancı oyuncu sayısının fazlalığından dolayı bu sezon sık sık görev verdiği Joshua King'in takımdan mecburen ayrılmasına izin veren İsmail Kartal, Norveçli oyuncuya gelen tüm tekliflerin değerlendirilmesi kararını aldı.

Bu sezon tüm kulvarlarda 18 maça çıkan Joshua King 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Joshua King'in, Fenerbahçe ile olan mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin