İki kez gol kralı olan isim Edin Dzeko'dan formayı kapacak. Golleriyle Türkiye'yi sallamaya geliyor

Edin Dzeko için Suudi Arabistan'dan teklif alan Fenerbahçe yeni sezonda formayı Arsenal forması giyen Eddie Nketiah'a emanet edecek. Fenerbahçe, Arsenal'de şans bulamayan Eddie Nketiah için Premier Lig deviyle temasa geçti ve Eddie Nketiah transferinde büyük aşama kaydetti.

Google Haberlere Abone ol
İki kez gol kralı olan isim Edin Dzeko'dan formayı kapacak. Golleriyle Türkiye'yi sallamaya geliyor
Arşiv

Şampiyonluk yarışında daha fazla puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe'de bir yandan da gelecek sezon için kadroyu güçlendirme planları devam ediyor.

Michy Batshuayi'nin, İsmail Kartal ile arasının kötü olması ve Edin Dzeko'nun da Suudi Arabistan'dan teklifler almasının ardından Fenerbahçe yeni sezondaki golcü tercihini Arsenal forması giyen Eddie Nketiah'tan yana kullandı.

Arsenal formasıyla özellikle son haftalarda istediği dakikaları bulamayan Eddie Nketiah için devreye giren Fenerbahçe 24 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda büyük aşama kaydetti. Piyasa değeri 35 milyon Euro olan Eddie Nketiah transferinde son pürüzleri halletmeye çalışan Fenerbahçe oyuncuyu da maaş konusunda ikna etmesinin ardından yeni sezonun ilk transferini resmen tamamlayacak.

2019-2020 sezonunda İngiltere formasıyla 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 13 gol kaydederek gol kralı olan Eddie Nketiah ayrıca 2021-2022 senesinde de EFL Cup'ta kaydemiş olduğu 5 golle krallık tacını takmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin