Hoş geldin Şenol Güneş. Beklediği teklifi alınca kabul etmek için bir an bile düşünmedi

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra inzivaya çekilen Şenol Güneş, Kore Milli Takımı ile teknik direktörlüğe geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'tan sonra dinleneceğini açıklayan Şenol Güneş, Kore Milli Takımı'ndan gelen teklif karşısında suskunluğunu bozdu ve teklifi kabul etti.

Google Haberlere Abone ol
Hoş geldin Şenol Güneş. Beklediği teklifi alınca kabul etmek için bir an bile düşünmedi
Arşiv

Beşiktaş ile çalkantılı geçen sürecin ardından görevinden ayrılan ve uzun süredir takım çalıştırmayan Şenol Güneş hakkında ortaya çıkan Kore Milli Takımı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

5 Ekim 2023 tarihinde Lugano'ya karşı alınan mağlubiyetin ardından Beşiktaş yönetimi Tüpraş Stadyumu'nda acil durum ilan etmiş ve Şenol Güneş ile bir araya gelmişti. Uzun süren toplantının ardından Beşiktaş yönetimi ve Şenol Güneş karşılıklı bir şekilde anlaşarak yollarını ayırdığını duyurmuştu.

O tarihten bu yana takım çalıştırmayan Şenol Güneş hakkında çarpıcı açıklama ise yıllardır yardımcılığını yapan isim Şeref Çiçek'ten geldi. Şenol Güneş'in, Kore Milli Takımı'ndan teklif beklediğini söyleyen Şeref Çiçek, ''Kore Futbol Federasyonu, Şenol Güneş'e teknik direktörlük teklif ederse kabul edecek" ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ ŞİMDİDEN DİL KURSLARINA BAŞLADI

Şeref Çiçek ayrıca anlaşmanın çok yakında olacağını ve Şenol Güneş'in şimdiden Korece öğrenmeye başladığını da sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin