Herkes Anastasios Bakasetas'ı bekliyordu... Abdullah Avcı iki ayrılığı birden açıkladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Manisa FK'yı eleyerek son 16 turuna yükselmeyi başaran Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok hakkında açıklama yaptı. Avcı, ''Sebebini şu an itibariyle tam bilmediğim bir durumla Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok bizle beraber değiller. Onla ilgili düşüncülerimizi de yakın zamanda paylaşırız'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Herkes Anastasios Bakasetas'ı bekliyordu... Abdullah Avcı iki ayrılığı birden açıkladı
Anadolu Ajansı

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Manisa FK'yı 3-1'lik skorla eleyerek kupada yoluna devam etti.

Anastasios Bakasetas ile transfer sorusuna maç ardından cevap veren Abdullah Avcı, ''Anastasios Bakasetas ile hemen hemen aynı zamanda geldik buraya. Antrenmanda ve maçta sonuna kadar veren, takımdaş, kazanma karakterli bir oyuncu. Dedikodular var ama pazar maçımız var ve şu an bizim oyuncumuz. Dün takımla beraber olmaya başladı. Pazar günü bu konu hakkında daha net bir cevap verebilirim'' dedi.

ABDÜLKADİR VE UMUT HAKKINDA ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un bugün neden aralarında olmadığı hakkında bir fikri olmadığını söyleyerek herkesi şaşırtan Avcı, ''Sebebini şu an itibariyle tam bilmediğim bir durumla Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok bizle beraber değiller. Onla ilgili düşüncülerimizi de yakın zamanda paylaşırız'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin