Hatay maçında süre alamayınca deliye döndü. Okan Buruk ile sözlü tartışması Galatasaray kariyerini bitirdi

Galatasaray'ın, Hatayspor'u sahasında 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı kulüpte Tanguy Ndombele krizi yaşandı. Hatayspor maçında süre alamadığı için çok sinirlenen Tanguy Ndombele'nin disiplinsiz tavırlar sergilediği ve Okan Buruk ile tartıştığı iddia edildi. Okan Buruk, Tanguy Ndombele'nin bu tavrından sonra oyuncuyu tamamen gözden çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Hatay maçında süre alamayınca deliye döndü. Okan Buruk ile sözlü tartışması Galatasaray kariyerini bitirdi
Anadolu Ajansı

Galatasaray'ın, Tottenham Hotspur'dan kiraladığı Tanguy Ndombele hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Galatasaray'a transferinin ilk gerçekleştiği dönemde fazla kiloları yüzünden eleştirilerin hedefinde olan ve İngiltere'deki performansının çok altında kalan Tanguy Ndombele, Hatayspor maçının ardından sergilediği tavırla da Galatasaray kariyerini adeta bitirdi.

Okan Buruk tarafından son olarak Çaykur Rizespor karşılaşmasında 12 dakika süre alabilen Tanguy Ndombele, Hatayspor maçında da süre alamayınca çok sinirlendi. Maçın bitiş düdüğünün ardından disiplinsiz hareketler sergileyen Tanguy Ndombele'nin aynı zamanda Okan Buruk ile de sözlü olarak tartıştığı iddia edildi.

Okan Buruk, Tanguy Ndombele'nin bu tavırlarından sonra sarı-kırmızılı yönetime seri bir rapor gönderdi ve oyuncuyla kiralık sözleşmesinin kesinlikle uzatılmamasını istedi. Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek Ndombele bu sezon 25 karşılaşmada süre aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin