Hasan Arat'tan büyük ters köşe. Süper Lig'in deneyimli ismiyle anlaştı, Beşiktaş artık ona emanet

Rıza Çalımbay'ın ardından teknik direktör listesi epey kabarık olan Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat, Çaykur Rizespor'u çalıştıran deneyimli isim İlhan Palut ile bir araya geldi. Hasan Arat, İlhan Palut'a teknik direktörlük koltuğu için teklif götürürken deneyimli isim İlhan Palut'tan olumlu yanıt aldı.

Google Haberlere Abone ol
Hasan Arat'tan büyük ters köşe. Süper Lig'in deneyimli ismiyle anlaştı, Beşiktaş artık ona emanet
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de 3-1'lik Alanyaspor mağlubiyetinin ardından Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğu için ismi anılan son aday İlhan Palut oldu.

Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve son olarak Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran ve 18 haftada üç teknik direktör değiştiren Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat takımı güvenilir bir isme emanet etmek isterken geçtiğimiz günlerde oldukça sürpriz bir isimle görüşme gerçekleştirdi.

Ligin kurt hocalarından olan ve bu sezon Çaykur Rizespor'un başında gösterdiği performansla herkesin takdirini toplayan İlhan Palut ile bir araya gelen Hasan Arat, deneyimli isme resmi teklif götürdü.

Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı iddia edilen İlhan Palut'un önümüzdeki günlerde son kez Hasan Arat ile görüşeceği ve kesin kararını ileteceği öğrenildi.

KONYASPOR'UN BAŞINDA DA ALKIŞLARI TOPLAMIŞTI

Kariyerindeki en büyük sıçramayı Konyaspor ile yapan İlhan Palut, yeşil-beyazlı ekibin başında 81 maçta 36 galibiyet, 25 beraberlik ve 20 mağlubiyetlik performans sergilemiş ve 1.64'lük puan ortalaması tutturmuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin