Hasan Arat üç transfer birden yapıyor. Rıza Çalımbay'a stoper, orta saha ve forvet hediyesi

Beşiktaş'ın 35. başkanı olan Hasan Arat, Rıza Çalımbay'ın elindeki kadro kalitesini yükseltmek için vakit kaybetmeden çalışmalara başladı. PSG ile transfer konusunda işbirliği yapan Hasan Arat; Presnel Kimpembe, Carlos Soler ve Hugo Ekitike'ye Beşiktaş forması giydirecek.

Google Haberlere Abone ol
Hasan Arat üç transfer birden yapıyor. Rıza Çalımbay'a stoper, orta saha ve forvet hediyesi

Serdal Adalı ile girdiği başkanlık seçiminden zaferle çıkan Hasan Arat, Beşiktaş için çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı.

Trendyol Süper Lig'de yaklaşan ara transfer döneminde takıma üç kaliteli isim kazandırmak isteyen Hasan Arat, PSG ile transfer konusunda işbirliği yaptığını daha önce duyurmuş ve taraftarları heyecanlandırmıştı. Hasan Arat, Rıza Çalımbay'ın verdiği transfer raporu üzerine Fransa'ya çıkarma yaptı ve PSG'de forma şansı bulmakta zorlanan üç isim için dünya devi kulübün kapısını çaldı.

Stoper bölgesinde sezon başından bu yana büyük sıkıntılar çeken Beşiktaş'ta Hasan Arat bu konuyu Presnel Kimpembe ile çözmeye karar verdi. Yaşadığı sakatlık sonrası bu sezon henüz forma giyemeyen 28 yaşındaki stoperin durumunun yakından takip edildiği ve devre arasında Beşiktaş'ın ciddi bir girişimi olacağı öğrenildi.

DİĞER İSİMLER SOLER VE EKITIKE

Hasan Arat takımdaki yaratıcı oyuncu sorununu Carlos Soler ise çözmeyi planlıyor.

PSG'nin 18 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Carlos Soler, teknik direktör Luis Enrique tarafından fazla şans verilmeyen oyuncular arasında yer aldı. 368 dakika sahada kalan Carlos Soler 1 kez gol sevinci yaşarken 2 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Kolo Muani ve Kylian Mbappe'nin arkasında kalan Hugo Ekitike için de transfer teklifi yapmaya hazırlanan Beşiktaş potansiyelli genç golcüyü kadroya katarak forvet rotasyonunda da elini kuvvetlendirmek istiyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin