Hasan Arat, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörüyle el sıkıştı. Kasımpaşa maçında takımın başında olacak

Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra birçok teknik direktörle görüşen Beşiktaş, Bruno Genesio için gün sayıyor. Başkan Hasan Arat, Bruno Genesio'yu Beşiktaş'ın başına geçirmek için ikna ederken, Bruno Genesio'nun 5 Ocak'ta oynanacak Kasımpaşa maçıyla göreve başlaması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Hasan Arat, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörüyle el sıkıştı. Kasımpaşa maçında takımın başında olacak
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de Alanyaspor karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyetinin ardından Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş teknik direktör arayışında mutlu sona ulaşmaya çok yakın.

Başkan Hasan Arat, yurt içi ve yurt dışından birçok isimle görüşmüş ve Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün hangi isim olacağı hakkında birçok spekülasyon çıkmıştı. Sergen Yalçın, İlhan Palut, Luis van Gaal ve Ruud Van Nistelrooy ile irtibata geçen Hasan Arat tercihini 57 yaşındaki Fransız teknik adam Bruno Genesio'dan yana kullandı.

Daha önce de Beşiktaş ile pazarlık masasına oturan Bruno Genesio, siyah beyazlı ekiple 1.5+1 yıllık anlaşmaya vardı. Bruno Genesio'nun ayrınca Beşiktaş'tan senelik 3.5 milyon Euro kazanacağı iddia edildi.

Son olarak Rennes'in başında iki sene geçiren ve 124 maça çıkan Bruno Genesio, Fransız ekibiyle 1.73'lük puan ortalaması tutturdu. Şu anda takım çalıştırmayan Bruno Genesio'nun sözleşmedeki son pürüzlerin giderilmesinin ardından 5 Ocak'ta oynanacak Kasımpaşa maçında Beşiktaş'ın başında olması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin