Halil Umut Meler kendisine saldırıyı Emre Belözoğlu'nun planladığını söylemişti! Belözoğlu’ndan yanıt geldi

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, olayın ardından yaptığı açıklamada Emre Belözoğlu'nu suçladı. Belözoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Google Haberlere Abone ol
Halil Umut Meler kendisine saldırıyı Emre Belözoğlu'nun planladığını söylemişti! Belözoğlu’ndan yanıt geldi

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, saldırının azmettiricisi olarak Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'nu işaret etmişti.

Meler, "Maçtan sonra Emre Belözoğlu’nun elini, kollarını gördüm. O arada rakip teknik direktör İlhan Palut onu tuttu. Emre Belözoğlu planladı, provoke etti. Bana o eylemi yapan kişi, yumruk atan kişi benden ve ailemden yazılı olarak özür dilemesine rağmen Emre Belözoğlu özür dilemedi" ifadelerini kullanmıştı.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzoğlu'nun iddialarla ilgili ulaştığı Emre Belözoğlu, Halil Umut Meler'den üç kez özür dilediğini söyledi.

BELÖZOĞLU'NDAN HALİL UMUT MELER'İN İDDİALARINA CEVAP

Emre Belözoğlu yaptığı açıklamada, “Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler’e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim. Daha sonra kendisini aradım, istirahatte olduğu için yardımcı hakemiyle konuştum. Yardımcı hakemi de bana ‘Ben şahidim koridorda yanımıza gelerek bize destek oldunuz. Yerde vuranlara da bağırarak, nerede sizin delikanlılığınız, diye tepki gösterdiniz. Kendisi de bana teşekkür etti. Gerekli açıklamaları yarın maçımızdan sonra da yapacağım” ifadelerini kullandı.

MELER: AFFETMEYECEĞİM 

"Affetmedim, affetmeyeceğim. Bunu özellikle bir çok yerde söyledim bunu yapan kendisi bir yumruk attı, yıkıldım ve yere düştüm. Ama asıl yerdeyken vurulanlar benim hayatım boyunca unutamayacağım bir durum olacak. O yüzden vicdanen asla affetmeyeceğim. Hiçbir şekilde affetmeyeceğim, yapanları da bunu tahrik edenleri de asla affetmeyeceğim. Bunu özellikle söylüyorum tahrik edeni de edenleri de affetmeyeceğim" dedi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin