Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu. Büyük umutlarla gelmişti, Galatasaray resmi açıklamayı yaptı: O takıma kiralık gitti

Temmuz ayında Galatasaray'a transfer olan Halil Dervişoğlu ile Galatasaray'ın yolları ayrıldı. Teknik Direktör Okan Buruk tarafından kendisine verilen forma şansını kullanamayan futbolcu gözden çıkarıldı. Kayserispor ile adı anılan Halil Dervişoğlu'nun Süper Lig'de forma giyeceği takım Galatasaray tarafından resmi açıklama ile duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu. Büyük umutlarla gelmişti, Galatasaray resmi açıklamayı yaptı: O takıma kiralık gitti

Gösterdiği etkisiz performans ve taraftarın tepkileri sonrasında Halil Dervişoğlu ile Galatasaray'ın yolları ayrıldı.

Okan Buruk tarafından kendisine verilen forma şansını bir türlü kullanamayan, etkisiz performans gösteren Halil Dervişoğlu geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Galatasaray'a imza atmıştı. 4 yıllık imza atan Halil Dervişoğlu'na taraftar da etkisiz performansı nedeniyle tepki gösteriyordu.

Dervişoğlu için Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz devreye girmişti. Burak Yılmaz'ın, Halil Dervişoğlu ile görüşerek deneyimli oyuncuyu transfer ikna ettiği iddia edildi. Ancak tahmin edilen gibi olmadı.

Halil Dervişoğlu'nun transferi Galatasaray resmi hesabından duyuruldu. Dervişoğlu ligin kalan maçlarında Hatayspor forması giyecek. Kiralık olarak Hatayspor'a gönderilen Halil Dervişoğlu için Galatasaray şu açıklamayı yaptı: Profesyonel futbolcumuz Halil İbrahim Dervişoğlu'nun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda Hatayspor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin