Gözler ona çevrilmişti, beklenen açıklamayı yaptı. Sergen Yalçın'dan Beşiktaş itirafı

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken adaylardan birisi olan Sergen Yalçın ilk kez konuştu. Beşiktaş'ın başında üç kupa kazanan Sergen Yalçın, ''Açıklamaları ben de izledim. Ancak şu ana kadar bana gelmiş teklif yok. Herhangi bir görüşme de olmadı. Şu an itibariyle beni kimse aramadı. Bir teklif gelince o zaman konuşuruz'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Gözler ona çevrilmişti, beklenen açıklamayı yaptı. Sergen Yalçın'dan Beşiktaş itirafı

Alanyaspor maçında alınan yenilginin ardından Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat teknik direktör adaylarıyla görüşmelerini gerçekleştirirken, ismi en çok telaffuz edilen Sergen Yalçın Beşiktaş hakkında ilk kez konuştu.

Lige verilen ara öncesi oynadığı son maçta Hatayspor deplasmanından galibiyetle dönen Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar'ın galibiyetinin ardından Sergen Yalçın ile ilgili kurduğu cümleler oldukça dikkat çekmişti. Feyyaz Uçar, ''Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın evladıdır. Adayların arasında var'' ifadelerini kullanarak siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırmıştı.

SERGEN YALÇIN'DAN İLK AÇIKLAMA: BİR TEKLİF GELİNCE O ZAMAN KONUŞURUZ

Beşiktaş'ta hem futbolcu hem de teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan tek isim olan Sergen Yalçın, Beşiktaş ile ilgili ilk kez konuştu. Sergen Yalçın, ''Açıklamaları ben de izledim. Ancak şu ana kadar bana gelmiş teklif yok. Herhangi bir görüşme de olmadı. Şu an itibariyle beni kimse aramadı. Bir teklif gelince o zaman konuşuruz'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin