Görüşmeler başladı. Trabzonspor'u iki kez reddeden Bakasetas ezeli rakibe transfer olma kararı verdi

Trabzonspor'un yeni sözleşme teklifini iki kez reddeden Anastasios Bakasetas için Beşiktaş devreye girdi. Anastasios Bakasetas'ın sezon sonunda bitecek sözleşmesi için ocak ayında görüşmelere başlayacak olan Beşiktaş Yunan yıldızın transferinde büyük aşama kaydetti.

Google Haberlere Abone ol
Görüşmeler başladı. Trabzonspor'u iki kez reddeden Bakasetas ezeli rakibe transfer olma kararı verdi
İhlas Haber Ajansı

Türkiye macerasına Alanyaspor ile başlayan ve Trabzonspor'un yıllar sonra kazandığı şampiyonlukta sergilediği performansla büyük pay sahibi olan Anastasios Bakasetas için ortaya atılan Beşiktaş iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

2020-2021 sezonunun devre arasında Alanyaspor'dan 3 milyon Euro karşılığında transfer edilen Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'un kazandığı şampiyonlukta ortaya koyduğu performansla takımın demirbaş isimlerinden birisi olmayı başarmıştı.

Yaz transfer döneminde adı birçok Alman kulübüyle anılan ve Trabzonspor'daki geleceği belirsiz olan Anastasios Bakasetas, bordo-mavili ekiple yeni sözleşme görüşmelerinde bir türlü sonuç alamadı. Abdullah Avcı ile de görüşen Anastasios Bakasetas, Trabzonspor'un yeni sözleşme teklifini ikinci kez reddedince devreye ezeli rakip Beşiktaş girdi.

Hasan Arat'ın başkanlığında yeni bir döneme başlayan Beşiktaş ocak ayı için transfer çalışmalarını sürdürürken Anastasios Bakasetas'a kanca attı. Trabzonspor ile yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmayan Anastasios Bakasetas'ın transferi için tüm şartları zorlayacak olan Beşiktaş şimdiden transfer görüşmelerinde büyük aşama kaydetti.

Yunan yıldız Anastasios Bakasetas, Trabzonspor kariyerinde 117 kez sahaya çıkarken; 33 gol ve 23 asistlik performans sergiledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin