Gol sevinci yaşayamadan ayrılmaya karar verdi. Fenerbahçe'de rotasyon büyük sıkıntıya girecek

Fenerbahçe'nin sezon başında Eyüpspor'dan transfer ettiği Umut Nayir yönetimle konuşarak ayrılmak istediğini iletti. 14 Haziran'da başlayacak olan EURO 2024'te yer almak için daha fazla forma şansı bulmak istediğini söyleyen Umut Nayir'in ayrılığına Fenerbahçe izin verdi.

Google Haberlere Abone ol
Gol sevinci yaşayamadan ayrılmaya karar verdi. Fenerbahçe'de rotasyon büyük sıkıntıya girecek
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde Eyüpspor'dan bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Umut Nayir ayrılık talebini sarı-lacivertli yönetime iletti.

Edin Dzeko ve Michy Batshuayi'nin arkasında forma şansı bekleyen ancak çok kısıtlı süreler alan Umut Nayir, 14 Haziran'da başlayacak olan EURO 2024'te yer almak için daha fazla forma şansı bulmak istediğini söyleyerek Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini belirtti.

Fenerbahçe yönetimi Umut Nayir'in talebini kabul ederken golcü oyuncunun kiralık olarak başka bir takıma gideceği öğrenildi.

Ümraniyespor'da 18 golle geçirdiği harika sezonun ardından Fenerbahçe'nin yolunu tutan Umut Nayir bu sezon 12 maçta forma şansı bulmasına rağmen ağları havalandıramadı. 

FORVET BÖLGESİNDE ROTASYON SIKINTISI

Fenerbahçe, Umut Nayir'in kiralık olarak ayrılmasına izin verirken; takımdan ayrılmak isteyen başka bir isim olan Michy Batshuayi'de çubuklu formaya veda ettiği takdirde İsmail Kartal'ın elinde yalnızca Edin Dzeko kalacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin